info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Fotóművészeti Nemzeti Szalon 2021

fotóművészet, képzés, fotográfus, tanfolyam, Műcsarnok

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Fotóművészeti Nemzeti Szalon 2021

Számos egykori hallgatónk munkáit néztük meg a jelenlegi Fotográfus tanfolyam résztvevőivel a Műcsarnokban.

Több hónapnyi korlátozást követően 2021. június első hétvégéjén végre megnyílt Művészeti és médiafotográfus és Grafikus képzéseink résztvevői számára annak lehetősége, hogy az eddigi virtuális séták helyett személyesen is részt vehessenek egy múzeumi programon.

Fotográfus iskola

Első alkalomként a Műcsarnokban megrendezésre került II. Fotóművészeti Nemzeti Szalonra esett a választás a művészeti tanfolyamaink képzési programjainak részét képező múzeumlátogatások közül. A kiállításon a hazai kortárs fotográfia legfontosabb és legjelentősebb alkotóinak munkával ismerkedhettünk meg.

Fotósuli

II. Fotóművészeti Nemzeti Szalon 2021 | A fény képei

A Műcsarnok a Szalon anyagának összeállításakor elsődleges cél volt egyfajta művészetet és a művelődést egyaránt szolgáló állapotfelmérés. Ezért azzal a felkéréssel fordult minden olyan hazai kortárs alkotóhoz, aki az elmúlt öt esztendőben jelentős műveket alkotott a fotóművészet széles látószögében, hogy válasszák ki saját maguk műveik vagy sorozataik közül azt, amelyet a legfontosabbnak tartanak.

Fotográfus képzés

Több, mint kétszáz alkotó tett eleget a felkérésnek, hogy egy-egy általa kiválasztott művel vagy sorozattal megjelenjen a Szalon mintegy 800 alkotást felsorakoztató kiállítótereiben.

Fotográfus képzés

További érdekes programok a képzésen

További tanfolyamok, képzések


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez