info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Malkovich, Miller, Műcsarnok

Malkovich, Műcsarnok, Grafikus, Fotográfus, OKJ, tanfolyam, múzeum, kiállítás, Sandro Miller

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Malkovich, Miller, Műcsarnok

Különleges képzési alkalmat tartottunk, a Műcsarnokban megnéztük a világhírű fotós kiállítását, majd részt vettünk számos külső programon is.

A külső múzeumi óra gerincét két kiállítás adta, az egyik Sandro Miller: Tisztelet a kamera mestereinek c. fotókiállítása, a másik aKilenc műteremből” c. kiállítás, amely a kortárs magyar feltörekvő nemzedék munkáit mutatta be.

Fotográfus OKJ tanfolyam

Sandro Miller: Tisztelet a kamera mestereinek

Sandro Miller a fotóművészet legnagyobb mestereinek műveit újraalkotó projektjének mind a 63 darabja először volt együtt látható Budapesten. Miller a megnyitón elmondta, hogy a projekt létrehozásával annak a tiszteletnek a lerovása volt a célja, amit a nagymesterek iránt érez azzal a csavarral, hogy nem pusztán újraalkotja a képeket, hanem olyan embert választ a képek alanyaként, akinek a szakmája az, hogy mások bőrébe bújjon.

Malkovich, Malkovich, Malkovich

John Malkovich bámulatos átváltozó képességének köszönhetően a képeken kaméleonként alakul át egyik fotóról a másikra: hol Albert Einstein, hol Che Guevara, hol John Lennon vagy Andy Warhol képét ölti magára. További érdekesége itt.

„Kilenc műteremből”

A kiállítás Bullás József, Turcsányi Antal, Baksai József, Faa Balázs, Kapitány András, Lajtai Péter, Nagy Gabi, Agnes von Uray, Pázmándi Antal autonóm alkotók megújulási képességére, szellemi nyitottságára épít. A képzőművészeti tradíciók és a jelenkor problémáira imponálóan friss választ adnak, így egészen biztosan sokat fogunk hallani róluk az elkövetkező időkben.

Kilnec műterembő

Rajzórák és riportfotózás

A kiállítások megtekintését követően a Grafikus OKJ tanfolyam résztvevői tanulmányrajzokat készítettek, motívumokat gyűjtöttek az impozáns térben. A Fotográfus OKJ tanfolyam résztvevői pedig a nem túl barátságos időjárás ellenére külső riportfotókat készítettek a környéken, Budapest turisták által leginkább kedvelt részén.

Grafikus OKJ képzés

Fotográfus OKJ tanfolyam

Fotográfus OKJ


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez