info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Programozás tanfolyam, programozó képzés, programozási nyelvek: C#, JavaScript, PHP, JAVA, HTML, ASP

PHP, JAVA, HTML, tanfolyam, programozás, fejlesztő, programozó, tanfolyam, képzés, oktatás, windows, developer, c#, csharp, tanfolyamok, képzések

Programozás tanfolyam, képzés, oktatás

Programozó képzéseink közül a Programozási alapismeretek tanfolyam az alapozó képzés. A résztvevők ezen a képzésen megszerzik a számítógép programozásához szükséges elméleti és gyakorlati kompetenciákat.

A képzés sikeres befejezése után szakosodnak aszerint, hogy asztali alkalmazásokat vagy webes technológiákat szeretnének-e fejleszteni.

A Visual C# programozás tanfolyamokon a hallgatók megismerkednek a Microsoft Dot Net keretrendszer működésével, elsajátítják az objektumorientált programozás, és a Windows alkalmazások készítésének ismeretét.

A Web programozás tanfolyam során a résztvevők megismerkednek a dinamikus weblapok tervezési és kivitelezési módszereivel.

A tematika összeállítása biztosítja, hogy a résztvevők mind a kliens oldali, mind pedig a szerver oldali programozási feladatok megoldásában rutint szerezzenek.

A tanfolyam elvégzése után a képzésben résztvevők képesek lesznek egy web áruház, portál, illetve más, hasonló webes technológiára épülő rendszer önálló elkészítésére.


Nézze meg a programozás tanfolyamokról készült rövid oktató filmjeinket. Mi a PHP?  című film a PHP programozási nyelv és felhasználási területeit mutatja be. A Mi a Joomla! című rövidfilm a Joomla! ingyenes weblap készítő portál rendszer használatát mutatja be.

Részletes információk az engedélyezett Web programozás tanfolyamról: Web programozó tanfolyam és képzés.