info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Programozás tanfolyam, programozó képzés, programozási nyelvek: C#, JavaScript, PHP, JAVA, HTML, ASP

PHP, JAVA, HTML, tanfolyam, programozás, fejlesztő, programozó, tanfolyam, képzés, oktatás, windows, developer, c#, csharp, tanfolyamok, képzések

Programozás tanfolyam, képzés, oktatás

Programozó képzéseink közül a kezdő vagy újrakezdő résztvevőknek a Komplex Programozó tanfolyam vagy annak részét képző Programozási alapismeretek tanfolyam modult ajánljuk. Ezeken a tanfolyamokon a résztvevők megszerzhetik a számítógép programozásához szükséges elméleti és gyakorlati kompetenciákat. A képzés sikeres befejezése után szakosodnak aszerint, hogy asztali, mobil vagy webes technológiákat szeretnének-e fejleszteni.

A Visual C# programozás tanfolyamokon a hallgatók megismerkednek a Microsoft Dot Net keretrendszer működésével, elsajátítják az objektumorientált programozás, és a Windows alkalmazások készítésének ismeretét.

A Web programozás tanfolyam során a résztvevők megismerkednek a dinamikus weblapok tervezési és kivitelezési módszereivel. A tematika összeállítása biztosítja, hogy a résztvevők mind a kliens oldali, mind pedig a szerver oldali programozási feladatok megoldásában rutint szerezzenek. A tanfolyam elvégzése után a képzésben résztvevők képesek lesznek egy web áruház, portál, illetve más, hasonló webes technológiára épülő rendszer önálló elkészítésére.

A Java programozó tanfolyam célja, hogy a résztvevők ismerjék meg a Java nyelv alapjait, amely segítségével képesek lesznek különféle platformokon alkalmazásokat fejleszteni.

Az Android programozó tanfolyam célja, hogy a résztvevők képesek legyenek szoftvereket készíteni a Google Android rendszerét futtató eszközökre.

Államilag elismert informatika OKJ bizonyítvány és felvételi többletpontok a Szoftverfejlesztő OKJ képzésen szerezhetnek.

Számítógépes tanfolyamok: Programozás


Nézze meg a programozás tanfolyamokról készült rövid oktató filmjeinket. Mi a PHP?  című film a PHP programozási nyelv és felhasználási területeit mutatja be. A Szoftverfejlesztő OKJ tanfolyamot bemutató kisfilm az OKJ képzés témaköreit mutatja be.