info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Számítógépes muvészeti képzések: rajz, festés és digitális rajz okatás

rajzok, rajz, festés, digitális rajz, digitális festés, tanfolyam, képzés, oktatás, muvészeti, grafika, design, felnott képzés

Mvszeti kpzsek: grafikus, fots, rajz s fests tanfolyam

A rajz s mvszeti tanfolyamokon az gynevezett szmtgpes grafikai opertor ismereteken kvl fontos szerepet kap a kreativitsfejleszts, a szabadkzi rajz, a formatervezs elmleti s gyakorlati oktatsa, valamint a reklmgrafikai tervezs is.

A digitlis mvszet s grafika egyre nvekv ignyeknek tesznek eleget. A Top School ltal knlt tanfolyamok s tananyagok kombincija sokfle kpessget s ismeretet fejleszt a a kpzsek rsztveviben:

  1. Szmtgpes grafikai opertor ismeretek: A digitlis kreatv szektorban nlklzhetetlen a szmtgpes grafikai szoftverek s eszkzk magabiztos hasznlata. Az Adobe Creative Suite, mint pldul a Photoshop, Illustrator, s InDesign, illetve ms, hasonlan npszer szoftverek elsajttsa segt a dikoknak professzionlis szinten ltrehozni grafikkat s designokat.
  2. Kreativitsfejleszts: A kreativits az alkot folyamat lnyege. A kpzsek rsztvevi kreativitsnak serkentse s fejlesztse segt abban, hogy egyedi s lenygz munkkat hozzanak ltre. Az ilyen tanfolyamokon a rsztvevknek lehetsge van az tleteik kibontakoztatsra, a kreatv problmamegoldsra s az inspirl mvszeti irnyzatok megismersre.
  3. Szabadkzi rajz: A szabadkzi rajzols alapvet kszsg, amely segt a dikoknak megrteni az rnyalsokat, a kompozcit s a formk kztti kapcsolatokat. Ezek az alapok megalapozzk a digitlis rajzolsi technikk alkalmazst s elsegtik az egyedi stlus kialaktst.
  4. Reklmgrafikai tervezs: Ez a terlet a kreativits s a hatkonysg tvzsrl szl. A dikok megismerik a reklmok ltrehozshoz szksges tervezsi mdszereket, az zenetek hangslyozst s a vevk clcsoportjainak megfelel megkzeltseket.

A tanfolyamaink egy gazdag s sokoldal mvszeti s kreatv grafikai programot alkotnak, amely felkszti a rsztvevket a gyakorlati munkra a szmtgpes grafika s a mvszet tern. Fontos hangslyozni, hogy a digitlis mvszet terlete folyamatosan fejldik, gy a friss informcik s technikk beptse a tananyagba elengedhetetlen a dikok sikerei rdekben!

Rajzkpzs s fests tanfolyam:

Kreatv szmtgpes szakmai szakkpzs s tanfolyamok

Komplex szmtgpes kpzsek:

Nzze meg a Top School Oktatsi Kzpont rvidfilmjt, amelyben bemutatjuk, hogyan tudjk hasznlni a Photoshop, Illustrator s ms grafikai kpzseken, tanfolyamokon rszt vev hallgatk a digitlis rajztblt. Nzzen meg egy nagyszerű pldt arra is, hov lehet fejldni a digitlis rajzols tanfolyamok utn.