info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Inspiráló webdesign tervek

webdesigner, webdesign, responsive, flat, tanfolyam, webdesigner tanfolyam

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Inspiráló webdesign tervek

15 olyan flat stílusban készült, responsive webdesigner munkát gyűjtöttünk össze, amelyek kreatívak és inspirálóak lehetnek.

be VISIONARE

Egy olyan webfelület ahol hasonló művészeti célokat kitűző embereket hoznak össze, hogy "elérjék egymás segítségével a közös álmaikat". Segít az oldal célokat kitűzni és ezeket részfeladatokra bontani. Webdesigner szempontból érdekes parallax scroll technikát megvalósító szép flat webdesign.

Break it Down

A szemét újrahasznosításáról szóló információs oldal, amely sajnos már nem elérhető. A Pintresten és néhány gyűjtőoldalon még a webdesign fent van, érdemes megnézni minden webdesigner tanfolyamot és grafikus tanfolyamot végző hallgatónknak, mert ez egy jó példa arra, hogyan lehet modern, letisztult formában átadni az információt.

Astute Technologies

Ez egy web design stúdió alkotása, akik meglepő módon azt állítják, hogy különbek és jobbak más webdesigner stúdiónál :) Ezt nem akarjuk eldönteni, de ezt a munka tényleg szép flat wendesign.

Fount

Egyoldalas WordPress sablonok, amolyan szépen elkésztett "svájci bicska" webdesign ez is.

Home

Szép letisztult színeket használó webdesign, amely alkalmas általános célú felhasználására. Nevezhetnénk, akár a websablonok "svájci bicskájának” is, ahol legkülönbözőbb iparágak (étterem, zene, építészet, éttermek, stb.) be tudnak mutatkozni.

Candy

Candy egy minimál stílusú responsive flat design, amely kiváló lehet egy portfólió oldalnak. A responsive kialakítás lehetővé teszi, hogy a legtöbb mobil eszközön jól jelenjen meg a weboldal.


Agence web Tunisie

Tunéziáról már nemcsak az olcsó nyaralás, de az ügyes webdesignerek is jussanak eszünkbe! :) Szép munka érdemes megnézni a webdesign stúdió többi munkáját is!


Web Design Inspiration #38

A Pinterest oldalon találtuk, webdesign kitűzőjével teljesen egetértve szép, de nem tudom, hogy valóban tudnám-e használni.

YOOBIC

Ez egy érdekes ötlet lenne itthon is. Ez az oldal ugyanis fizet azoknak a mobiltelefont használóknak, akik hajlandó feliratkozni náluk és lefotózni azt, hogy a kedvenc márkájukat milyen módon árulják vagy reklámozzák boltok. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg működik-e a rendszer. Mindenestre a webdesignerek kitettek magukért :)

Rock Group

Ez kreatív infografika készítésére használható WordPress sablon, amely számos felhasználási lehetőséget nyújt kezdve gazdasági adatok bemutatásától egészen más akár SEO összefüggések egyszerű vizualizációjáig. Webdesign szempontból szép letisztul és jól alkalmazható flat design jellemzi.

MEDLIO

A Medlio egy olyan alkalmazás, amely segítségével egészségügyi dolgokkal kapcsolatban különböző ügyeket elintézni és a különböző szolgáltatókkal felvenni a kapcsolatot.

APPLOVE

Két svéd webdesigner weboldala, akik weboldalak mellett mobilalkalmazásokat és játékokat is fejlesztenek. Mit is mondhatnánk a svédek jók designban…  Erik Johanssonról korábban írtunk, de úgy tűnik érdemes ötletekért kicsit jobban körülnézni svéd piacon is :)


iPolecat

Mobilalkalmazásokat tervező programozó cég nagyon kreatív egyedi honlapja.
Raiz

Brazil startup egyoldalas flat weboldala.


Liberio

Egy e-book generáló rendszer, jól átlátható webdoldal.


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez