info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

10+ egyoldalas WordPress téma, amellyel az online jelenlétét növelheti

webdesign, wordpress, téma, sablon, one page

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

10+ egyoldalas WordPress téma, amellyel az online jelenlétét növelheti

Manapság, ha egy vállalkozás nem rendelkezik weboldallal, akkor szinte nem is létezik.

Ha Ön be szeretné mutatni a szolgáltatásait az Interneten vagy egy vállalati weboldalt/blogot szeretne indítani, sok olyan aprósággal fog találkozni, amit szem előtt kell tartani.

A honlapnak egy korszerű megjelenéssel kell rendelkeznie, amely sok modern funkciót tartalmazna, valamint egy kiváló felhasználói élményt nyújtana. De mi van akkor, ha a weboldala nem rendelkezik rengeteg tartalommal vagy Ön nem tervez semmit értékesíteni rajta?

Ebben az esetben az egyik legelőnyösebb megoldást az egyoldalas WordPress témák képezik. Az egyoldalas weboldalak nagyon keresettek, mivel felhasználóbarát a struktúrájuk és könnyen kezelhetők. Íme, néhány a legjobb egyoldalas weboldal témák válogatása közül.

Reszponzív üzleti WordPress sablon

Ezt az általános célúWordPress témát használva Ön bármilyen üzlet számára megteremtheti az ahhoz illő egyoldalas weboldalt. A téma egy elegáns, egyedi megjelenéssel büszkélkedik, amely igény szerint teljesen testreszabható. Mivel 100% reszponzív, a weboldalt a felhasználók bármilyen készülékről megtekinthetik képernyő felbontástól függetlenül.

Monstroid WordPress téma

A Monstroid egy igazán népszerű WordPress téma. Ez a sablon 52 gyermek témát és többszáz PSD fájlt tartalmaz. Itt részletesebben megtekintheti a gyermek témák gyűjteményét: 1. Rész, 2. Rész. A Cherry FrameWork 4 számos rövidkóddal, bővítménnyel és widgettel van felszerelve. A Bootstrapnek köszönhetően az Ön online webhelye 100% mobilbarát lesz.

Reszponzív Hosting WordPress sablon

Ez a sablon hosting szolgáltatók számára lett elkészítve. A tervezés sok szemet gyönyörködtető cselekvésre hívó gombbal van mellékelve, ami segíteni fog a felhasználói figyelem kezelésében. A láblécben található Google Térkép widget mutatni fogja az irodája pontos elhelyezését.

Üzleti szolgáltatásokat előmozdító WordPress téma

Ez az egyoldalas WordPress sablon biztosan figyelemreméltó. Sok különböző jellemzővel van mellékelve: háttér videóval kezdve, amely üdvözölni fogja vendégeit, és egy kapcsolatfelvételi űrlappal végezve. A blog oldalon Ön közzé teheti a legújabb cégével kapcsolatos híreket, valamint azokat a cikkeket, amelyek a látogatók számára hasznosnak bizonyulnak.

Bettaso – Kávézó és étterem WordPress téma

Az egyik leghivatásosabb reszponzív WordPress téma éttermek és kávézók számára. A háttér videót tartalmazó teljes szélességű fejléc meghökkenti a látogatókat biztosítva azt, hogy azok tovább böngészik majd a sablonon alapúló weboldalt. A Parallax görgetés effekt egy pozitív benyomást fog kelteni róla.


Chromix WordPress téma

Vessen egy pillantást erre az egyoldalas marketing ügynökség témakörű WordPress témára. Az olyan testreszabási lehetőségek, mint a font ikonok és Google betűtípusok váltása, hasznosak lesznek az Ön egyéni stílusa létrehozásában. A Feliratkozás mező lehetővé teszi azt, hogy időben értesítse ügyfeleit a weboldala legfrissebb ajánlataival és híreivel kapcsolatban.

Builderry – Egy WordPress téma az építőipari vállalatok számára

A rugalmas kialakításának és a korszerű funkcióinak köszönhetően, minden építőipari vállalkozás az interneten a lehető legjobb módon lesz bemutatva. A téma keresőoptimalizált, ami azt jelenti, hogy az ügyfelek rögtön rá fognak találni a vele elkészített weboldalra, amikor a építőipari szolgáltatásokkal kapcsolatos dologra keresnek rá a keresőmotorokban

SportLabs WooCommerce téma

Ez a sporttal kapcsolatos WooCommerce téma az aktív emberek számára lett létrehozva. A megjelenése illeni fog az összes extrém sportokkal és egészséges életmóddal kapcsolatos weboldalhoz. A beépített élő szerkesztő segíteni fog a téma egyszerű kezelésében. A dizájn majdnem minden eleme szerkeszthető, ami garantálja azt, hogy a végeredmény megfelel majd az ízléseinek.

Arch Expo Weboldal sablon

Fedezze fel az Arch Expo weboldal sablont és legyen biztos a sikerben. A remek tervezésnek és hasznos funkcióknak a kombinációja egy igazán csodálatos dolog létrehozásában fog segíteni. Ez az egyoldalas sablon bármelyik üzletnek megfelel, amely építészettel és építőiparral kapcsolatos szolgáltatásokat kínál.

Reszponzív model ügynökségi weboldal sablon

Íme, egy másik egyoldalas weboldal sablon, amely egy igazán trendi és stílusos megjelenéssel rendelkezik. A fekete-fehér színpaletta a koral-rózsaszínnel keverve biztosítani fogja azt, hogy a felhasználói figyelem az Önnek szükséges elemekre lesz összpontosítva. Görgetés közben a főmenü odaragad a képernyő felső részéhez, hogy így egy jobb navigációs lehetőséget nyújtson.

Reszponzív Webdesign témakörű weboldal sablon

Ennek a weboldal sablonnak a dizájnja biztosan ámulatba fogja ejteni Önt! Szavakba nem önthető a megjelenése, csak kattintson rá az Élő demójára és tapasztalja meg maga is. Mivel teljesen reszponzív, az elrendezése bármilyen képernyő felbontáshoz tud igazodni. A részletes dokumentáció nagyon hasznos lesz, ha bármilyen problémával találkozik.

eBooks Weboldal sablon

Ha Önnek egy visszafogott színekkel rendelkező klasszikus tervezésre van szüksége, vessen egy pillantást erre az egyoldalas parallax weboldal témára. Ön teljesen testreszabható PSD fájlokat és érvényes kódot fog kapni, amelyekkel egy olyan weboldalt készíthet, amely örömmel lesz indexelve a Google által. Továbbá az első pillanataktól fogva minden böngészőben egy jó megjelenéssel fog rendelkezni.

Ez nem a teljes listája az interneten megtalálható magas minőségű egyoldalas WordPress témáknak, de biztosak vagyunk abban, hogy az itt bemutatott sablonok között biztos talál egy megfelelőt. Mindegy, hogy melyiket válassza, mivel minden egyes téma számos kiváló jellemzővel büszkélkedik. Reszponzív, keresőbarát tervezés, különféle widgetek és bővítmények, rövidkódok - csak egy rövid listája azoknak a funkcióknak, amelyek Önre várnak. Az Ön feladata csak az, hogy kiválasztja a legmegfelelőbb dizájnt.

Tehát mit gondol? Talált egy Önnek megfelelőt? Vagy lehet, hogy valami teljesen mást keresett? Ebben az esetben vessen egy pillantást a többi egyoldalas témák gyűjteményére.

Webes tanfolyam

Hasonló cikkek


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez