info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Grafikus és webdesigner mockup gyűjtemény

mockup, mock-up, webdesigner, grafikus, designer, logó, tanfolyam, képzés

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Grafikus és webdesigner mockup gyűjtemény

A különböző ipari tervezések területén az mockup-ok használata régóta elterjedt módszer a különböző ötletek, tervek szemléltetésére. Segítségükkel sokkal könnyebb feladat az elkészült termékek, tervek, grafikák demonstrálása azok számára, akik nem szakemberek.

A Grafikus OKJ és a Webdesigner képzésen számos hallgató nálunk is így mutatja a be a vizsgamunkáját! Nemcsak sokkal látványosabb, de átgondoltabbnak is tűnnek a design tervek.

Logo mockup

A logo design az egyik legfontosabb terület a designerek számára. A logo mockupok segítséget adnak a designereknek, grafikusoknak, webdesignereknek, hogy ízlésesen tálalják elkészült művüket a megrendelők számára. 

Összegyűjtöttünk 5 logó mockupot, melyekbe könnyedén elhelyezhetjük saját munkáinkat.Névjegy mockup

A névjegykártya mockupok lehetőséget adnak arra, hogy elkészült névjegy terveket úgy mutassuk be, hogy a megrendelőink számára is egyértelmű és jó áttekinthető legyen a grafika.

Az összegyűjtött mock-up rendszerek fotó realisztikus környezetbe helyezik az elkészült névjegyeket, amelyek sokkal jobb képet adnak termékünkről, mint a fehér háttérre helyezett grafikai design.

Brosúra

Nyomtatásra előkészített designelemek esetében fokozottan fontos lehet a megfelelő mockup használata, hiszen egy oldalpár bemutatása egy fotó realisztikus környezetbe helyezve sokkal jobb képet ad a végleges termékről, mint egy szimpla InDesign, Photoshop vagy PDF fájl.

Póló mockup

Egy pólóra szánt designt, grafikát a nyomdai feldolgozásra előkésztett PDF fájl bemutatásával önmagában nem tudjuk hitelesen bemutatni. Ezért javasoljuk a póló mockupok használatát, így pontosabb képet kaphatunk a termékről.
Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez