info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Weblap és honlap készítő tanfolyamok és webdesigner képzések: Webdesign, Flash, Photoshop, Webszerkesztés

html, css, adobe, web, webes, webmester, képzés, tanfolyam, webdesigner, multimédia, tanfolyam, Webdesign, Photoshop, Webszerkesztés

Weblap készítő tanfolyamok és képzések

Képzési kínálatunkat folyamatosan igazítjuk a fejlődő piaci és szakmai igényekhez, hiszen míg a múlt század 90-es éveinek elején a honlapokat javarészt csak programozók, illetve HTML szerkesztéséhez értő szakemberek készítettek, napjainkban egyre több szakmában a sokoldalúság elengedhetetlen részét képezik ezek az ismeretek is.

Webes képzésen olyan alkalmazott grafikai ismereteket szereznek a résztvevők, amelyek képessé teszik őket arra, hogy az Interneten megjelenő web site, honlap, illetve más applikációk, objektumok formájában megjelenő tartalmakat fejlesszenek.

A HTML és CSS ismereteken kívül egyre inkább követelmény, hogy a webdesigner rendelkezzen átfogó ismeretekkel a Adobe Photoshop program használatát.

Az Internetes videók terjedésével pedig néhány éven belül alapkövetelmény lesz a webdesigner felé, hogy rendelkezzen digitális videó szerkesztési és 3D animációs ismeretekkel is.