info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Weblap és honlap készíto tanfolyamok és webdesigner képzések: Webdesign, Flash, Photoshop, Webszerkesztés

html, css, adobe, web, webes, webmester, képzés, tanfolyam, webdesigner, multimédia, tanfolyam, Webdesign, Photoshop, Webszerkesztés

Webdesign tanfolyamok és UX/UI design képzések

Képzési kínálatunkat folyamatosan igazítjuk a fejlődő piaci és szakmai igényekhez, hiszen míg a 2010-es években a honlapokat javarészt HTML szerkesztéséhez értő szakemberek készítettek, napjainkban egyre több szakmában a sokoldalúság elengedhetetlen részét képezik ezek az ismeretek is.

Webes képzésen olyan alkalmazott grafikai és tervezési ismereteket szereznek a résztvevők, amelyek képessé teszik őket arra, hogy az Interneten megjelenő web site, honlap, illetve reszponzív mobilapplikációk formájában megjelenő tartalmakat fejlesszenek.

A HTML és CSS ismereteken kívül egyre inkább követelmény, hogy a webdesigner rendelkezzen átfogó UX ismeretekkel ismeretekkel, komplex UI grafikai ismeretekkel, amelyhez hasznos a Adobe Photoshop, vagy az Illustrator program ismerete.

Az Internetes videók terjedésével pedig ma már alapkövetelmény lesz a webdesigner felé, hogy rendelkezzen digitális videó szerkesztési és 3D animációs ismeretekkel is.

Számítógépes UX és webdesign anfolyamok: weblap és honlap készítés

Szakmai tanfolyam

Komplex képzések

Önálló weblap készítő és UX/UI Design képzések