info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Tanfolyam – miért éppen nálunk?

tanfolyam, képzés, top school, grafika, photoshop, illustrator, iskola, kiadványszerkesztő, számítástechnika, tanár

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Tanfolyam – miért éppen nálunk?

Azok közé tartozol, aki szívesen megkérdezné, hogy miért éppen hozzánk gyere képzésre vagy tanfolyamra? Tudni szeretnéd, miben más egy Top School tanfolyam, mint a többi képzés?
Számos mellettünk szóló érvünkön kívül csoportba szedtük azokat az előnyöket, amelyet a „hagyományos” számítógépes kurzusokat kínáló iskolánkban kaphatsz egy képzés során.

Tulajdonos is képzett számítástechnika tanár!

Nálunk a tulajdonos is képzett, sok éves gyakorlattal rendelkező tanár, korábban általános- és középiskolában is tanított, így meglehetősen jól ismeri a pedagógus szakmát, nincs „tanácsadókra” utalva egy-egy szakmai döntés meghozatalakor. Ennek a ténynek a munkatársak kiválasztásánál és a tananyagok összeállításánál van kulcsszerepe!

Más iskolákat általában „üzletemberek” vezetnek, amitől persze még lehet az jó iskola, de ismerjük a régi híres mondást: „A tőke célja maximalizálni a profitot”. Ezzel ellentétben a mi iskolánknak van egy sor olyan drága, professzionális eszköz, amit csak azért vettünk meg, hogy mindössze egyetlen 45 perces tanórán be tudjuk mutatni. Ilyen beruházást egy üzletember nem engedélyez!

Tanártovábbképzéssel is foglalkozunk

Bizony, nem tévedés, más iskolák tanárai jönnek hozzánk, hogy azért tanulják meg a grafikai szoftverek használatát, hogy azokat a saját iskolájukban tanítani tudják! Államilag elismert tanártovábbképző programunk szintén akkreditált!

Speciális eszközök kiadványszerkesztő és grafika tanfolyamra!

Más iskolákkal ellentétben vannak speciális tanfolyamok, ahol nem csupán egy-egy szoftver használatát tanulhatod meg! Előképzettség nélkül ez önmagában nem elég egy tevékenység elvégzéséhez!

Nagyformátumú A2+ nyomtató helyben, az iskolában!

Ha az önálló munkában már eljutottál egy magasabb szintre, akkor az általad készített grafikákat kinyomtatjuk Neked fél-profi nagyformátumú (A2+) nyomtatónkon, itt az iskolában!

Kiadványszerkesztő képzés

Pantone színskála

Tudjuk, akad jó néhány olyan iskola, amelynek tanárai ebből a cikkből hallanak majd először az ipari szabványnak számító Pantone színskáláról… De nálunk ez kivétel nélkül, minden speciális képzésen segít Neked önálló tervezői munkádban! Használatával garantáltan azokat a színeket fogod kapni, amelyeket elterveztél, szeretnél!

Photoshop tanfolyam

Színmérő és színprofil készítő eszköz

A színmérő eszköz lehetővé teszi, hogy az általad készített fényképek, grafikák, fájlok és nyomatok tökéletes pontossággal reprodukálhatók lehessenek.

Kiadványszerkesztő tanfolyam

Tükörreflexes fényképezőgépek

A kompozíció tanulásának egyik legjobb módszere a képelemzés és a fényképezés. A fényképezőgép egyaránt hasznos segítség a webdesigner, grafikus és kiadványszerkesztő tanfolyamok résztvevőinek. S nem utolsó sorban szinte elengedhetetlen a designer és a multimédia fejlesztő képzések résztvevői számára!
Iskolánkban, ha OKJ képzésen veszel részt, akkor lehetőséged van megtanulni a fényképezés alapjait is az iskola Canon vagy Nikon tükörreflexes fényképezőgépein! Ennek ellenére a a fotográfus OKJ tanfolyam résztvevőinek erősen ajánlott a saját felszerelés a minőségi munkavégzéshez!

Fotó tanfolyam, fényképező tanfolyam

Digitális rajztáblák

Bármilyen grafika tanfolyamra is jársz – Illustrator, Photoshop, Flash, InDesign, stb. – lehetőséged van digitális rajztáblával dolgozni, egér helyett vagy mellett!

Tudományos kutatás nagy egyetemeken és kutató laborokban

Iskolánk tanárai közül többen részt vesznek oktatási módszerek kutatásában egyetemi kutatólaborokban, így mindig a legfrissebb és legjobb módszereket tudják alkalmazni.

Azon túl, hogy a tudományos kutatómunkák eredményeit rendszeresen publikálják, mindig be is építjük azokat a tanfolyamokba is. Kutatómunkáinkról és a publikációkról itt olvashatsz részletesen: Top School oktatás-kutatás

Ezeken túl

  • Tanfolyamaink 99%-át államilag elismert, akkreditált képzési program alapján képezzük
  • Képzéshez szükséges korszerű gépekkel rendelkezünk

Mit nem csinálunk?

  • Nem ígérgetünk felelőtlenül! Főleg nem olyanokat, hogy biztosan szerzünk neked munkát! Az tud munkát szerezni, aki szorgalmas, nagyon jó, folyamatosan fejleszti magát és portfolióját!
  • Nem kérjük el a pénzt, ha nem indul a tanfolyam!
  • Megtartjuk az órákat! Tudjuk, ez sajnos ritka manapság!

Ingyenes nyelvképzés

Ha beiratkozol egy szakmai informatikaképzésre, ahol megtanulhatod a kiadványszerkesztést, weboldalkészítést, filmezést vagy akár a programozást, akkor ahhoz kapsz ajándékba egy ingyenes 40 órás angol nyelvtanfolyamot! Az ingyenes nyelvképzésről részletek itt olvashatók.

S végül, de nem utolsó sorban: más iskolák rólunk másolnak!

Más iskolák is rólunk másolnak! Néhány másik iskola szó szerint átvette tanfolyamaink tematikáit a weboldalunkról, mások az álláshirdetések szövegét másolták le.

Közülük persze a legszerencsétlenebb az az iskola volt, amelyik egy komplett weboldalt vett át és a saját web tanfolyamait kezdte hirdetni rajta. Csakhogy sajnos annyi eszük sem volt, hogy legalább a címünket levegyék, és a sajátjukat írják a helyébe. Képzeld el, ha az oktatási anyagokat is így szerezték, és „néhány” dolgot elfelejtettek átvenni, aktualizálni, átírni!


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez