Rudolf Zoltán Olivér - ZABALAP

Nincs időm főzni. Utálok főzni. Nem is tudok főzni. Viszont elég gyakran vagyok éhes. Mondhatnám, minden nap. És akkor viszont gyorsan kell a kaja!

A mai rohanó világra jellemző, hogy az emberek két elfoglaltság közben csak gyorsan bekapnak valami harapnivalót, és már szaladnak is tovább a dolgukra. Legtöbb esetben az előre csomagolt szendvics jön számításba, vagy ami még rosszabb, étel automatából választanak valamit enni, ami nem is ízlik nekik. A környékükön üzemelő éttermeket - ahol minőségi és finom ételeket ehetnének – még csak meg sem közelítik, mert a felszolgálás hosszas perceket vesz igénybe, amit ők nem engedhetnek meg maguknak.

Saját példámból kiindulva: szeretek enni, ráadásul szeretek finom ételeket enni. A mindennapi időbeosztásom elég zsúfolt, így főzésre egyáltalán nincs időm, és nem is vagyok valami jó szakács. Milyen jó lenne, ha finom, egészséges és friss alapanyagból készült ételeket ehetnék, amikor csak kedvem tartja, viszont nem kerülne sok időmbe sem az ebédem beszerzése.

Főoldal

Regisztrációs oldal

Kosár és rendelés

Rendelés az admin szemszögéből

Kategória módosítása

Étel módosítása

Felhasználók kezelése

A felhasználó bejelentkezett