Kéki Zsolt - TORTA WEBSHOP

Pár évvel ezelőtt családunkban elindult egy vállalkozás, aminek keretében kiváló minőségű tortákat készítünk a piaci ár alatt. Jelenleg is rendelkezünk folyamatos megrendelésekkel azonban szeretnénk újabb piacokat szerezni. Úgy érezzük további fejlődésünkhöz szükség van egy olyan új hirdetési felületre, amellyel szélesebb körben ismerté válunk.

Az internetnek vitathatatlanul vezető szerepe van az e-kereskedelemben, nemcsak azért, mert itt a legnagyobb a választék és a forgalom, hanem azért is, mert az egyéb eszközökön keresztüli elektronikus kereskedelem általában egyúttal internetes is, vagy az interneten is elérhető. Az internet megnyitotta a termékek és szolgáltatások világát. Olyan utakat is kínál, amelyeken egyébként sohasem járhatnánk. Az információkat könnyen meg lehet találni, így néhány perc alatt összehasonlíthatók az egyes termékek árai a különböző árusító helyeken, megnézhetők a szállítási feltételek stb. Egyszóval kiválasztható a számunkra legmegfelelőbb kínálat. Az interneten keresztül történő vásárlás lehetőséget ad sikeres vásárlásokra a legkülönfélébb nemzetiségű áruházakban, anélkül, hogy kitennénk a lábunkat az otthonunkból. Ráadásul mindezt nem korlátozza a nyitvatartási idő, a nap és az éj bármely órájában vásárolhatunk a kívánságunk szerint. Az interneten keresztül szinte mindent megtalálunk, amit csak akarunk, árut és információt, szolgáltatást és szórakozást egyaránt.

Ezek alapján döntöttem úgy hogy a további fejlődésünket egy Webshop segítené a legjobban. Webshopom mindazok számára nyújt lehetőséget akiknek a fentiek figyelembe vételével szeretnének megfizethető áron , finom édességgel kedveskedni önmaguknak vagy másnak.

Nyitóképernyő

Hírek oldal

Termékek oldal

Regisztráció

Bejelentkezés

Kosár

Történelem