info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Számítógépes képzéshez ingyenes angol nyelvtanfolyam

angol, tanfolyam, nyelvoktatás, nyelvképzés, ingyen, oktatás, számítógépes, angol nyelvtanfolyam

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Számítógépes képzéshez ingyenes angol nyelvtanfolyam

Jelentkezz számítógépes képzésünkre és kapsz egy ingyenes angol tanfolyamot ajándékba!

Figyelem az akció 2015. novemberében lezárult! Várhatóan 2016. nyarán indul újra! Részletekről kérjen érdeklődjön!

Igen, jól érted! Ha beiratkozol egy szakmai informatikaképzésre, ahol megtanulhatod a kiadványszerkesztést, weboldalkészítést, filmezést vagy akár a programozást, akkor ahhoz kapsz ajándékba egy ingyenes 40 órás angol nyelvtanfolyamot!

Nem, ez nem az a bizonyos TÁMOP képzés! Mi sajnos nem sok pozitív visszajelzést hallottunk a résztvevőktől ezekről a képzésekről, ezért nem javasoljuk, hogy elhagyd a weboldalunkat. Ha ennek ellenére úgy döntesz, hogy mégis az a rendszer érdekel, akkor itt tudnak segíteni Neked: http://tudasodajovod.hu/. De kérlek, bennünket ezzel kapcsolatba ne keress információért, mert mi csak a hírekből ismerjük ezt a rendszert és nem tudunk segíteni.

Hogyan jelentkezhetsz az angol képzésünkre?

Jelentkezned kell a Top School Oktató Központ által meghirdetett tanfolyamok valamelyikére. Azonban nem mindegy, hogy melyik tanfolyamra jelentkezel, mert nem az összes képzésünk vesz részt a akcióban.

Mit kell tudni az angol tanfolyamról?

Az angol nyelvképzés tananyagát a nemzetközi tankönyvkiadó által kidolgozott tananyag alapján a Top School Oktató Központ angol tanárai fejlesztették.

Nyelvtanfolyam menete:

 • Az angol tanfolyam kezdése előtt személyes konzultációt folytatunk minden résztvevővel, ahol bemutatjuk a módszert, és elmondjuk a legfontosabb tudnivalókat
 • Angol nyelvi szintfelmérés következik ezután, ahol meghatározzuk a nyelvi szintedet és azt, hogy nagyjából mennyi idő szükséges ahhoz, hogy a célodat elérd
 • Kiválasztod a Neked megfelelő időpontot
 • Angol tanfolyam részvételi szabályai

  A felnőttképzési szerződés megkötése az iskola által meghatározott számítógépes tanfolyamok valamelyikére. Az akcióban az alábbi számítógépes képzések vesznek részt!

  Az akcióban résztvevő tanfolyamok:

  1. Iroda Start - Kezdő számítógépes tanfolyam
  2. Média design és AR tanfolyam
  3. Kiadványszerkesztő - alap
  4. Web videó készítő képzés
  5. Kiadványszerkesztő gyakorlati tanfolyam
  6. Webdesigner tanfolyam
  7. Rendszergazda képzés
  8. WEB programozás - alap

  Az ajánlat a 2014 januártól induló tanfolyamokra érvényes visszavonásig illetve a képzési program által meghatározott létszám beteltéig.

  Nézzük, pontosan miért kell majd fizetned:

  1. Az angol tanfolyam ingyenes
  2. Érdemes saját tankönyvet venned, de ha bármi okból mégsem akarsz, akkor az iskola ad egyet Neked kölcsön, viszont abba egy pontos sem lehet beleírnod!
  3. Az informatika tanfolyamnak van képzési díja, ezt kell kifizetni vagy Neked, vagy a cégednek. Biztosíthatunk arról, hogy más képzőkkel ellentétben, mi nem úgy akciózunk, hogy az árat előtte/közben a duplájára emeltük!

  Mikor vannak az angol képzések?

  Az angol tanfolyamok speciális rendszerben zajlanak: egy adott időkereten belül többé-kevésbé Te döntöd el, hogy melyik napon, mikor és összesen hány tanórára akarsz jönni. Ennek részleteiről személyesen kaphatsz felvilágosítást az ügyfélszolgálaton.

  Akkor most már nincs is más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő tanfolyamot Top School Oktatási Központ weboldalán és jelentkezni egy számítógépes képzésre!


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez