info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Számítástechnikai szoftverüzemeltető és
Web szerkesztés tanfolyam egyben

szoftverüzemeltető, szakma, okj, tanfolyam, képzés, oktatás, felnőttképzés, szakképesítés, szakképzés, Számítástechnikai szoftverüzemeltető, informatika, okj képzés, okj tanfolyam

Szoftverüzemeltető OKJ

Képzés ebben a formában nem indítható 2013.09.01-től. Az új OKJ tanfolyamok weboldal bal oldalán található menüben érhetők el!

Számítástechnikai szoftverüzemeltető és Web szerkesztő tanfolyam egyben

A tanfolyam célja felkészíteni a résztvevőket az államilag elismert Számítástechnikai szoftverüzemeltető 54 213 04 0010 54 04 rész-szakképesítés megszerzésére, és ezzel párhuzamosan olyan piacképes webszerkesztő ismeretek elsajátítása, amelyek segítségével képesek lesznek elkészíteni egy kis és mikro vállalkozás honlapját.

Betölthető munkakör: Számítógéphálózat-üzemeltető (FEOR: 3131)

A tanfolyam belépő szintű tudást jelent az informatikai szakemberek világába. A korábbi hasonló nevű OKJ tanfolyammal ellentétben ez a szakma már nem a digitális írástudás meglétét igazolja, mint az ECDL bizonyítvány, hanem sokkal inkább egyfajta kiindulópont azok számára, akik még nem döntötték el, hogy melyik szakterületet válasszák az informatikán belül.

Három bizonyítvány egy áráért! (egy államilag és két nemzetközileg elismert)


Megszerezhető bizonyítványok:

  • OKJ - Számítástechnikai szoftverüzemeltető 54 213 04 0010 54 04
  • Nemzetközileg elismert – ECDL 7 modulos
  • Nemzetközileg elismert – Web Starter bizonyítvány

ECDL bizonyítvány és vizsga ECDL Web Starter bizonyítvány és vizsga OKJ tanfolyam, képzés számítógépes informatika tanfolyam

OKJ és ECDL vizsgák és bizonyítványok
Az OKJ tanfolyam és az OKJ vizsga folyamat ábra megtekintéséhez kattintson a képre!

További információk a képzésről


Jelentkezés Kezdés Befejezés Oktatási napok, idő
Jelenleg nincs meghirdetett időpont!

Tanítási szünet: 2017.08.17 - 08.27, 2017.12.18 - 2018.01.03
A nyelviskola nyelvórái 60 percesek. Az OKJ tanfolyam, informatika és számítógépes képzés órái 45 percesek. A csoport igényeitől és a tananyag nehézségétől függően 2x45 perc után 5-10 perc szünetet tarthat az oktató, ami a tanfolyam befejezési időpontját módosíthatja!

Kérjük ide írjon, ha:

Bevezetés az informatikába

Projektmenedzsment
A modul célja, hogy a résztvevő megismerkedjen egy projekt tervezéséhez szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalókkal, képes legyen közreműködni a feladatterv kialakításában, az erőforrás és időszükségletek meghatározásában, továbbá részt tudjon venni a kockázatelemzésben, a követelményelemzésben és a projekt értékelésében.

Sitebuilder – Webszerkesztő tanfolyam
A tanfolyam során a résztvevők a legmodernebb fejlesztőeszközök használatán keresztül megismerkednek a professzionális honlap (website) tervezési és kivitelezési módszereivel. A tanfolyam tematikája lefedi a szakma gyakorlásához szükséges valamennyi témakört, a honlapokon felhasznált nyersanyagok (képek, grafikák, videók) előkészítésétől egészen az elkészített honlapok legnépszerűbb kereső programokhoz (Yahoo, Google) történő optimalizálásig.
A gyakorlat centrikus oktatásban nagy szerepet kapnak az irányított feladatok, amelyeket a résztvevők tanári segítséggel, de önállóan oldanak meg, és a tanfolyam végére több mint tizenöt olyan önálló honlapot hoznak létre, amelyek kisebb átalakításokkal akár értékesíthetők is lehetnek. A záró feladat – egy önálló honlap tervezése és kivitelezése – nem ritkán már az első megrendelés, megbízás.

Képszerkesztő képzés
A képszerkesztő tanfolyam tanyaga a digitális képekkel kapcsolatos legfontosabb fogalmakat, valamint a Photoshop képszerkesztő alkalmazást alapfunkcióit tartalmazza. A tanfolyam elvégzése után résztvevő képes lesz képeket megnyitni, beolvasni, kijelöléseket készíteni, képeket módosítani. Továbbá a képzés során bemutatásra kerülnek rétegek használat, a szövegelemek, rajzolt objektumok készítésének módszerei, a festés és szűrők lehetőségei.

ECDL modulok
A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek az irodai szoftverek használatával és felkészülnek a nemzetközileg is elismert ECDL vizsgákra.

Operációs rendszerek haladó
A tanfolyam mélyebbre tekint szokásos ECDL vizsgafelkészítő képzéseknél. A képzés célja az operációs rendszer olyan haladó szintű szolgáltatásainak bemutatása, amelyek ismerete előfeltétele a rendszergazda és hálózatelméleti moduloknak.

Hálózatelmélet tervezett
A tanfolyam során a résztvevők áttekintik a legfontosabb hálózati eszközök működését és az alapvető protokollokat és biztonsági beállításokat.


szoftverüzemeltető, szakma, okj, tanfolyam, képzés, oktatás, felnőttképzés, szakképesítés, szakképzés, Számítástechnikai szoftverüzemeltető, informatika, okj képzés, okj tanfolyam

Tanfolyam részletei:

Óraszám:
200 óra

Tanfolyam kategória:
OKJ tanfolyamok

Szükséges előismeret:
érettségi vizsga

Tanfolyam ára:

Az ár bruttó fizetendő ár, tartalmazza az első modulzáró vizsgák díját.