info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Szakképzési hozzájárulás: ingyenes tanfolyamok a befizetett adóból. Képezze saját munkavállalóit ingyen!

szakképzési hozzájárulás, elszámolsás, adó, adózás, tanfolyamok, munkavállaló képzése, hr, tanfolyam, oktatás, képzés, szakképzés

KÉPZÉS A SZAKKÉPZÉSI HOZZÁJÁRULÁS TERHÉRE

Az 2011 novemberében a kormány döntése alapján, sajnálatos módon a parlament elfogadta a Szakképzési hozzájárulásról és a képzés fejlesztésének támogatásáról szóló törvényjavaslatot, ennek megfelelően a saját dolgozók képzésének lehetősége e forrásból teljesen megszűnik. A törvény végleges szövege és a parlamenti szavazás részletei itt olvashatók: http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_irom.irom_adat?p_ckl=39&p_izon=4862

Cégek továbbra is támogathatják dolgozóikat, a képzést költségként elszámolhatják!

Képzési pályázatok:

Pályázati lehetőség mikro-, kis, -közép-, illetve nagyvállalkozások munkahelyi képzéseinek támogatására

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelentek a "Munkahelyi képzések támogatása" című pályázatok dokumentációi.

A konstrukciók célja, hogy a munkaerő versenyképességének, az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége, a technológiai fejlődéshez való alkalmazkodásuk.

A pályázatok meghirdetésekor a hat konvergencia régióban (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Észak-Alföld, Észak-Magyarország, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl) az elszámolható közkiadásokra rendelkezésre álló keretösszeg 20 milliárd forint, a Közép-magyarországi Régióban 1 milliárd forint.

Az „A” komponens kiírásaira 2012. május 1-től forráskimerülésig van lehetőség pályázatot benyújtani.

A „B” és „C” komponens esetében a pályázatokat 2012. május 1. és 2012. június 1. között lehet benyújtani. Ezt követően forráskimerülésig minden negyedévben újranyitásra kerül a felhívás.