info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Szabadkézi rajzolás: alapok

rajz, képzés, oktatás, tanfolyamok, tanfolyam, festés, ábra, design, grafika, rajzolás, rajzok, digitális rajz, digitális festés, képzések

Szabadkézi rajzolás: alapok

A látszati ábrázolás a körülöttünk levő tér, illetve a térben elhelyezkedő formák, alakok, tömegek síkban való hiteles, érzékletes megjelenítése, a valóság képben való kifejezése. Ennek a kifejezésnek két feltétele a forma ismerete és a tér ábrázolásában való jártasság. A tanfolyam elsősorban ezek megismerésére, fejlesztésére, elsajátítására nyújt lehetőséget.

A cél a forma és a tér megismerése, monokróm szerkezeti és tónusos rajzok készítése, elsősorban ennek egyik alapvető eszközével, ceruzával.

Rajzeszközöket – tábla, ceruza, papír – a tanfolyam során korlátozott mennyiségben biztosítunk. A tanfolyam sikeres elvégzéséhez kézügyesség és alapvető rajztudás szükséges!

További információk a képzésről


Az szakmai képzések és a tanfolyamok órái 45 percesek. A csoport igényeitől és a tananyag nehézségétől függően 2x45 perc után 5-10 perc szünetet tarthat az oktató, ami a tanfolyam befejezési időpontját módosíthatja!

Kérjük ide írjon, ha:

Tanfolyam részletei:

Óraszám:
32

Tanfolyam kategória:
Művészeti tanfolyamok

Szükséges előismeret:
-

Tanfolyam ára:
30 000 Ft

Az ár bruttó fizetendő ár.