info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Rendszergazda képzés

rendszergazda, szerver, server, windows server, linux, linux szerver, tanfolyam, képzés, oktatás, cisco, cisco tanfolyam, ITE, képzés, képzések, oktatás

Rendszergazda képzés

A képzés célja olyan számítástechnikai szakemberek képzése, akik a legkorszerűbb informatikai ismeretekkel rendelkezve képesek lesznek egy számítógépes hálózat tervezésére, létrehozására és üzemeltetésére.

A képzés befejezésekor a résztevők képesek lesznek szerverek, kliens számítógépek telepítésére, belső és külső levelező rendszerek kialakítására.

A képzés során a résztvevők a felhasználói szintű informatikai tudásszintről magabiztos kis- és középvállalati rendszergazda feladatok ellátására képes szakemberré válnak.

Tanfolyam moduljai

A tanfolyam, olyan komplex képzés, amely három teljes tanfolyam tananyagát tartalmazza, amelynek moduljai egyben vagy külön-külön is elvégezhetőek.

  • Hardver és hálózat ismeretek
    A tanfolyam során áttekintjük a legfontosabb hálózati eszközök működését, az alapvető protokollokat. Ezt kiegészítve a hardveres témakörökön belül a legfontosabb szerelési és üzemeltetési ismereteket vesszük sorra.
  • Windows Szerver
    A modul során a résztvevők a Windows Server alapú hálózatok működésével, adminisztrálásával ismerkednek meg gyakorlati példákon keresztül.
  • Linux szerver
    A rendszergazda képzés során részletesen tárgyaljuk a LINUX üzemeltetését, a fontosabb webszerverek, mint például az Apache beállítási lehetőségeit.

Tanfolyamon oktatott szoftverek:

További információk a képzésről


Az szakmai képzések és a tanfolyamok órái 45 percesek. A csoport igényeitől és a tananyag nehézségétől függően 2x45 perc után 5-10 perc szünetet tarthat az oktató, ami a tanfolyam befejezési időpontját módosíthatja!

Kérjük ide írjon, ha:

Tanfolyam részletei:

Óraszám:
80

Tanfolyam kategória:
Komplex tanfolyam

Szükséges előismeret:
ECDL 1, ECDL 2, ECDL 3 és ECDL 4 modulok

Tanfolyam ára:
99 000 Ft

Az ár bruttó fizetendő ár.