info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Látogatás a Sonrisa-nál

Sonrisa, szoftverfejlesztő, OKJ, képzés, iskola, tanfolyam, IT,

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Látogatás a Sonrisa-nál

Szoftverfejlesztő OKJ tanfolyamunk résztvevővel a hazai IT meghatározó fejlesztő cégénél jártunk.

Az OKJ tanfolyam résztvevőivel egyrészt azzal a céllal kerestük fel a több mint 130 főt foglalkoztató IT céget, hogy „élőben” lássunk egy Google-hoz vagy Prezihez hasonló színvonalú munkahelyet, másrészt megismerjük azokat a követelményeket, amelyeket egy ilyen cég támaszt a leendő munkavállalóival kapcsolatban.

Informatika tanfolyam

Milyen egy menő szoftverfejlesztő munkahely?
Sokat változott a világ a Kockafejek legendás jelenetei óta, és szó sincs már arról, hogy az IT munkatársak az alagsorban vagy esetleg a szerverekkel együtt a padlástérbe zárva töltenék az egész napot úgy, hogy véletlenül se néz feléjük senki.

Fejlesztőképzés

Éppen ellenkezőleg. Friss és inspiráló iroda, színes és kreatív bútorok, pihenőszoba csocsóval, ingyen reggeli a dolgozóknak és sok egyéb más szolgáltatás, amelyek itt felsorolni sem tudunk.

A S:)nrisa olyan szakmai műhelyt is üzemeltet, ahol különféle belső képzések során a kezdő vagy junior kollégákat a cég senior munkatársai ismertetik meg a legújabb technológiákkal és módszertanokkal.

Szoftverfejlesztő OKJ képzés

Annak, aki egy ilyen cégnél szeretne dolgozni, nagyon szigorú követelményeknek kell megfelelnie. A technológiai tudás mellett fontos az is, hogy a leendő munkavállaló képes legyen aktívan részt venni egy agilis szoftverfejlesztő csapat munkájában.

Szoftverfejlesztő OKJ iskola

A látogatás során nem csak a Sonrisa mindennapjaiba tekinthettünk be, a cég munkatársai segítettek felkészülni a hallgatóknak a képzés után rájuk váró állásinterjúkra is.

A Sonrisa Kft

A Sonrisa céget tíz évvel ezelőtt egy négyfős társaság alapította. Ma közel 130 felkészült és gondosan kiválasztott szakembert alkalmaznak, akik a legkülönfélébb technológiák felhasználásával – JAVA, .NET, mobil – törekszenek ügyfeleiket valódi üzleti értékhez juttatni és mindig megbízható, hosszútávon fenntartható és persze skálázható fejlesztéseket letenni az asztalukra.

Szoftverfejlesztő OKJ tanfolyam

További cikkek szoftverfejlesztő OKJ képzésről


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez