info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Ingyenes tanfolyamok - programozás e-learning képzés

programozás, tanfolyam, ingyenes képzés, képzések, iskola, számítógépes, tanfolyamok, informatika, ingyen tanfolyam, ingyen e-learning

Ingyenes tanfolyamok képzések

Top School Nyelviskola

Azon hallgatóknak, akik jelentkeznek számítógépes képzéseinkre egy ingyenes angol tanfolyamot ajándékba! Igen, jól érted! Ha beiratkozol egy szakmai informatikaképzésre, ahol megtanulhatod a kiadványszerkesztést, weboldalkészítést, filmezést vagy akár a programozást, akkor ahhoz kapsz ajándékba egy ingyenes 40 órás angol nyelvtanfolyamot a nyelviskolánkban!

A nyelviskola angol tanfolyamain történő részvételi szabályai

A felnőttképzési szerződés megkötése az iskola által meghatározott számítógépes tanfolyamok valamelyikére. Az akcióban csak azok a számítógépes képzések vesznek részt!

A nyelviskola akciójában résztvevő számítógépes tanfolyam:

Nyelviskola ajánlata visszavonásig, illetve a képzési program által meghatározott létszám beteltéig érvényes.

Programozni egyszerű! Programozás alapjai kezdőknek

A Programozni egyszerű! weboldal célja segítséget nyújtani a programozással most ismerkedők számára. A programozás tanulása során a legnehezebb feladat az, hogy az algoritmusokhoz és a programozáshoz kapcsolódó szaknyelvet, az elvont, általánosan megfogalmazott programozási feladatokat képes legyen megérteni valaki.

Programozás képzés

Ingyenes OKJ modulzáró vizsga

Az államilag elismert OKJ szakképesítő vizsgára felkészítő számítógépes képzések elvégzését követően a Top School Oktatási Központban ingyenes modulzáró vizsgát tehetnek a résztvevők. Más oktatási intézményekben ez akár 50-60 000 Ft rejtett költséget is jelenthet!

OKJ tanfolyamok és OKJ képzések:
Számítógép oktatás OKJ képzés és OKJ tanfolyam

OKJ információ és ajánlott cikkek az OKJ tanfolyam és OKJ képzés témakörben: