info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Ilyen a használható angol nyelvtanfolyam

nyelviskola, nyelvtanfolyam, nyelvoktatás, nyelvtanár, angol

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Ilyen a használható angol nyelvtanfolyam

Fogadjunk, hogy legalább az egyik mondat elhagyta már a szádat eddigi életed során: nincs tanfolyam olyan időpontban, ami nekem is jó, nem indul tanfolyam az én szintemen, sokan vagyunk a csoportban, a nyelvtanár nem foglalkozik velem eleget. Nos, jó hírünk van! Ha mi nyelviskolánkat választod, többé nem kell ilyen problémákkal küszködnöd!

A nyelvtudás megszerzéséhez vezető út sokszor rögös, de mi megkönnyítjük neked a főbb lépcsőfokok ismertetésével. Ha mi nyelviskolánkat választod, garantáltan saját tempódban, saját szinteden és a neked megfelelő időbeosztás szerint haladhatsz angol nyelvtanulás során Mindössze ennyi a dolgod:

  1. Ingyenes szintfelmérő teszt kitöltése: nyelviskolánkban- személyesen vagy kényelmesen otthon, a karosszékből- online (hoppá, ilyen egyszerű lenne túljutni azon a bizonyos első, legnehezebb lépésen??)
  2. A számodra megfelelő nyelvoktatási nap és időpont kiválasztása

És itt jön a mi nyelviskolánk be a képbe mi, garantálva az alábbiakat:

  1. Maximum 5 másik ember veled egy teremben, de nem egy csoportban.
  2. Módszerünk szerint mindenki a saját nyelvi szintjén, a neki ideális tempóban halad, miközben nyelvtanár folyamatosan segíti munkáját, válaszol kérdéseire, és ha kell, kiegészítő feladatokkal segít az adott tananyag elsajátításában. Felméri, mely területen szorul tudásod leginkább fejlesztésre, és ehhez igazítja az nyelvóra menetét.
  3. Rugalmasság: ha feliratkoztál egy időpontra, de mégsem alkalmas, nem kell mást tenned, mint 24 órával korábban jelezni ezt felénk és kérésedre az nyelvórát elhalasztjuk egy másik, számodra megfelelő napra.
  4. Folyamatos visszajelzés: nyelvtanfolyam közben is folyamatos visszajelzést kapsz aktuális tudásodról, hiszen nyelvtanár rendszeresen felméri szövegértési, írási és szóbeli készségeidet. Így mindketten pontos képet kaptok arról, hogyan haladsz, mik az esetlegesen tovább fejlesztendő területek, illetve hogy mikor léphetsz tovább a következő angol nyelvi szintre.
  5. Legyen szó bármilyen szintről- a kezdőtől a nyelvvizsgáig, korszerű anyagokkal segítünk neked céljaid elérésében!
  6. Ha minket választasz, a csoportos nyelvtanfolyam és a magán órák előnyös ötvözetét élvezheted: nem egyedül kell feszengened a tanárral szemben ülve, és mégis, maximálisan a te igényeidhez igazodnak az nyelvóráid.

Vitathatatlan tény, hogy egy csoportos nyelvi óra is roppant szórakoztató tud lenni- ha olyan mázlista vagy, hogy valóban veled egy szinten lévő, hasonló felfogóképességű, észjárású, érdeklődésű, elszánt, hasonló célokkal rendelkező emberekkel vagy „összezárva”. Ha mosolyt csalt az arcodra az előző mondat- bizony, nem véletlen! Elég kicsi az esélye, nem igaz? Nos, ilyen problémákkal nálunk nem kell foglalkoznod, hiszen a nyelvtanfolyam során tanárunk végig csak rád figyel, hozzád igazodik, rád hangolódik!

Top School Nyelviskola nyelvtanfolyamai:

További cikkek a nyelviskoláról:


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez