info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Hamarosan indulnak 2020-as őszi képzéseink!

újra indul, okj képzés, tanfolyam, ősz, 2020

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Hamarosan indulnak 2020-as őszi képzéseink!

Ősztől a szakképzésben is újra lehetővé vált a COVID-19 járvány előtti, személyes megjelenéssel lebonyolításra kerülő (kontaktórás) képzési mód.

Bár a korlátozások enyhültek, a járványügyi védekezés, a járvány lassítása továbbra is kiemelt fontosságú maradt, és nem utolsó sorban mindannyiunk érdeke is, hiszen a közös cél az, hogy a választott OKJ képzés elvégezhető, befejezhető, a szakmai vizsga megszerezhető legyen. 

Intézményünk a felsőoktatási intézményekhez hasonlóan a következőkkel egészítette ki a képzésein résztvevőkre kötelező házirendjét: 

  • Intézményünket kizárólag egészséges, megbetegedés tüneteit nem mutató, koronavírus fertőzéstől mentes, karantén alá nem vont/illetve nem vonható személy keresheti fel.
  • Tilos intézményünket felkeresnie olyan személynek, aki megelőző 3 napon belül a következő tüneteket tapasztalta magán vagy valamelyik felnőtt családtagján: láz, hidegrázás, köhögés, torokfájás, émelygés, hasmenés, hányás, izomfájdalom, nehézlégzés, légszomj, különösen szaglászavar vagy váratlanul kialakult ízérzékelés-hiány.
  • Intézményünkben minden oktatással, ügyintézéssel kapcsolatos teremben és a közösségi terekben történő tartózkodás ideje alatt kötelező az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk viselése.
  • Az iskolába megérkezéskor, valamint a tantermekbe történő belépéskor kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítők használata
  • Az iskolában tartózkodás teljes ideje alatt kötelező a napi többszöri rendszeres és alapos kézmosás, a közösségi terekben az Operatív Törzs által javasolt távolság betartása.

Jelentkezés OKJ képzéseink valamelyikére:

  • A kiválasztott képzés oldalán található linkre kattintva feljövő űrlap kitöltésével és elküldésével lehet képzésre jelentkezni.
  • Kérjük, hogy csak a személyi azonosítóban szereplő névvel és elküldés előtt ellenőrzött adatokkal küldje el az űrlapot!
  • Jelentkezésére e-mailben válaszol az ügyfélszolgálat (az első levélváltásig ellenőrizze a spam fiókját is!)

Fontos:
A későbbi félreértések elkerülése érdekében kérjük, hogy képzéseinkre csak azok jelentkezzenek, akik intézményünk fenti házirendjét el tudják fogadni, magukra nézve azt kötelezőnek tartva be tudják tartani! 

Beiratkozás OKJ képzésre:

  • A beiratkozás időpontját a jelentkezővel az ügyfélszolgálat e-mailben egyezteti, megadva abban a beiratkozás pontos időpontját, a beiratkozáshoz elengedhetetlenül szükséges dokumentumok listáját, a beiratkozás helyszínét, stb.
  • A beiratkozás az írásbeli nyelvi szintfelmérés és a törvényben előírt felnőttképzési szerződés megkötése miatt csak személyesen, és a fentebb olvasható intézményi rendnek kötelező betartásával történhet!


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez