info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Média design tanfolyam

tanfolyam, premiere, after effects, design, media, képzés, tanfolyamok, képzések, augmented, ar, augmented reality

Média design képzés

A tanfolyam célja olyan ismeretek átadása, amelyek segítségével a résztvevők képesek lesznek önállóan, korunk technológiai elvárásainak megfelelő hang-, mozgóképes és animációs tartalmak előállítására, és azok különböző platformokra történő exportálására – legyen szó web, mobil vagy akár Facebook felületről.

A képzés különlegessége, hogy betekintést nyújt a résztvevők számára az úgynevezett AR, vagyis az Augmented Reality (magyarul: kiterjesztett valóság) alkalmazás platformokra történő fejlesztésekbe, amely az elkövetkező években meghatározó reklám- és információhordozó lesz. Az AR technológiáról és az oktatási lehetőségekről nézze oktatónk, Kuttner Ádám előadását az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kara által szerevezett Oktatásinformatika Konferencián és olvassa el A kiterjesztett valóság és azok lehetőségei az oktatásban, reklámban című cikkünket.

A képzés három tanfolyam komplex egyesítéséből jött létre, amelyek ismerete nélkülözhetetlen a média elemek gyártásához:

  • Premiere: A tanfolyam során a hallgatók megismerkednek a digitális videó-szerkesztés alapjaival az Adobe Premiere videó-szerkesztő program segítségével. A képzés elvégzése után a képesek lesznek különböző anyagok digitalizálására, szerkesztésére, vágására és a különféle effektek létrehozására.
  • AfterEffects tanfolyam: az AfterEffects hatékony szoftvereszköz vizuális effektek és mozgó grafika létrehozására, legyen szó akár webes animációról, akár TV-ben megjelenő reklámvideóról.
  • 3D modul: a 3D képzésen a résztvevők betekintést nyernek a modellezésbe az egyik szélesebb körben használt 3D program segítségével.

AR augmented reality bemutató videók:

AR poszter készítése

Augmented Reality tanfolyam reklám

Interaktív Augmented Reality

Az AR szoftverek új generációja az interaktív, forgatható virtuális kocka, amelyet a Top School programozói készítettek Android és Windows szoftverre. (Programozási ismeretek nem része a tanfolyamnak!)További információk a képzésről


Jelentkezés Kezdés Befejezés Oktatási napok, idő
Jelenleg nincs meghirdetett időpont!

Tanítási szünet: 2017.08.17 - 08.27, 2017.12.18 - 2018.01.03
A nyelviskola nyelvórái 60 percesek. Az OKJ tanfolyam, informatika és számítógépes képzés órái 45 percesek. A csoport igényeitől és a tananyag nehézségétől függően 2x45 perc után 5-10 perc szünetet tarthat az oktató, ami a tanfolyam befejezési időpontját módosíthatja!

Kérjük ide írjon, ha:

tanfolyam, premiere, after effects, design, media, képzés, tanfolyamok, képzések, augmented, ar, augmented reality

Tanfolyam részletei:

Óraszám:
80 óra

Tanfolyam kategória:
Film és animáció

Szükséges előismeret:
Photoshop tanfolyam anyagának ismerete

Tanfolyam ára:
110 000 Ft

Az ár bruttó fizetendő ár, tartalmazza az első modulzáró vizsgák díját.