WordPress téma telepítése
TOP SCHOOL OKTATÁSI KÖZPONT

 

Az embereket gyakran érdekli a WordPress téma telepítésének a kérdése. Ha Ön a WordPress-t választotta a weboldala platformjaként, ez egy igazán jó választás, mivel nem sok olyan létezik, amely nála sokkal jobb lenne. A következő kérdés abban rejlik, hogy akkor hogyan is lehet a weboldalnak egy Ön által kívánt megjelenést adni. Nyilvánvalóan egy WordPress témára lesz szükség.

 

A WordPress téma egy design megoldás, amelyet a WordPress motorra telepítünk. A téma feltelepítése előtt 2 különböző helyzetben találhatja magát, attól függően, hogy a WordPress motor már feltelepítette vagy még nem került rá sor. Az itt található turorialban az első esetet írjuk le bővebben

1. Ha Ön már a WordPress motort feltelepítette, a következő lépések nagyon egyszerűek lesznek. A téma fájljait (legyen ez maga az archívum vagy a belőle kicsomagolt mappa) a weboldala /wp-content/themes/ webtárhely könyvtárjába kell telepíteni (ott tartózkodnak a WordPress témák).

2. Miután befejezte a feltöltést vagy a kicsomagolást, végzett is a munkával, és a weboldal készen áll az új téma befogadásához. Keresse fel a WordPress Appearance nevű menüjét.

3. Itt a Themes oldalra kattintva megtalálhatja és aktiválhatja a feltöltött témát.

Mint láthatja, ez igazán egyszerű.

 

Nézze meg a többi adventi tutorialt a Top School weboldalán!

 

Tanfolyam ajánló