info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Adobe Photoshop tanfolyam

tanfolyam, képzés, photoshop, képszerkesztés, oktatás, adobe iskola, képzések, tanfolyamok, adobe, képszerkesztő, photo shop

Photoshop képzés

A Photoshop ma már nem egyszerűen a világszerte vezető képszerkesztő szoftver, hanem egyfajta „ipari standardnak” is tekinthető a számítógépes grafika világában. Szinte nincs olyan IT szektorban működő cég, ahol ne lenne szükség minimum egy olyan munkatársra, aki ért a szoftver legalább alap szintű használatához. A különféle vállalati kommunikációval – PR, marketing, stb. – foglalkozó munkavállalóknál szinte alapelvárás a Photoshop szoftver használatának ismerete.

A digitális fényképezőgépek, szkennerek, fényképezős telefonok mind szélesebb körű terjedésével a számítógépes képfeldolgozás ma már nem csupán a grafikai stúdiók misztikus művészete, hanem mindennapi életünk része.

Az Adobe Photoshop segítségével egyszerűen és hatékonyan javíthatunk ki egy rosszul exponált fényképet, feljavíthatjuk a már megbarnult régi családi fotókat, vagy montázs grafikákat készíthetünk üzleti kiadványokhoz.

A tanfolyam fő témája a különböző képkorrekciós és képmanipulációs műveletek, a kiadványszerkesztéshez és a webes feladatok megoldásához kapcsolódó Photoshop szolgáltatások.

Ha Önt kifejezetten a hobbi vagy amatőr fotózással kapcsolatos Photoshop szolgáltatások érdeklik, akkor jelentkezzen a Photoshop fotósoknak, Photoshop fotótanfolyam képzésünkre.

Ha komplex grafikai ismeretekre van szüksége nézze meg az engedélyezett Grafika-DTP tanfolyam és a Webdesigner tanfolyam leírását is!

Tipp: Ha ezeket már tudod, akkor készíts webdesignt az ingyenes Photoshop tutorialunkkal a Facebookon!

További információk a képzésről

  • Adobe Photoshop tanfolyam
    2023-11-18 09:00 - 12:00, szombat
    a képzés tervezett vége:2024-01-20


Az szakmai képzések és a tanfolyamok órái 45 percesek. A csoport igényeitől és a tananyag nehézségétől függően 2x45 perc után 5-10 perc szünetet tarthat az oktató, ami a tanfolyam befejezési időpontját módosíthatja!

Kérjük ide írjon, ha:

Tanfolyam részletei:

Óraszám:
32

Tanfolyam kategória:
Grafikai képzés, kreatív tanfolyam, kiadványszerkesztő

Szükséges előismeret:
ECDL 1, ECDL 2 és az ECDL 3 modulok anyagának ismerete

Tanfolyam ára:
60 000 Ft

Az ár bruttó fizetendő ár.